Fejlmeddelelsen "Norton-programmet kan ikke installeres, fordi der er installeret en anden udgave af Norton-programmet..." vises under installationen af et Norton-program

Installationsprogrammet til Norton-programmet har fundet en installation af programmet, som ikke er komplet afinstalleret. Du skal afinstallere den gamle version af Norton-programmet, før du installerer den nye.

Afinstaller Norton-programmet

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Vælg Norton-sikkerhedsprogrammet på listen over installerede programmer, og klik på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere programmet.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20081106192918EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 05/06/2014