Fejlmeddelelsen "Norton-programmet kan ikke installeres, fordi der er installeret en anden udgave af Norton-programmet..." vises under installationen af et Norton-program

Installationsprogrammet til Norton-programmet har fundet en installation af programmet, som ikke er komplet afinstalleret. Kør Norton Remove and Reinstall-værktøjet, som vil afinstallere den tidligere version af Norton-programmet.

Kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Avancerede indstillinger.

6. Klik på Fjern kun.

7. Klik på Fjern.

8. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20081106192918EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/10/2016