Fejlmeddelelsen "Et eller flere programmer på computeren er ikke kompatible med dette Norton-program ..." vises, når jeg installerer Norton-programmet

Installationsprogrammet til Norton-produktet har fundet et eller flere programmer på computeren, som ikke er kompatible med dit Norton-produkt. Skriv ned, hvilket program der er inkompatibelt, og afinstaller det.

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, der ikke er fra Symantec

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere programmet.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20081106173648EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/09/2016