Fejlmeddelelsen "Et eller flere af programmerne på computeren er ikke kompatible med dette Norton-program ..."

Installationsprogrammet til Norton har fundet et eller flere programmer på computeren, som ikke er kompatible med Norton. Skriv ned, hvilket program der er inkompatibelt, og afinstaller det.

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, der ikke er fra Symantec

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere programmet.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20081106173648EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/09/2017