Fejlmeddelelsen "Denne proces kan ikke fortsætte, da en systemtjeneste enten mangler eller ikke kan startes ..." vises, når jeg installerer et Norton-program

TRIN 1

Aktivér Fjernskrivebord-tjenester

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

services.msc

Hvis vinduet Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

3. Find og dobbeltklik på Fjernskrivebordtjenester i dialogboksen Tjenester.

Windows XP og Vista: Find og dobbeltklik på Terminal Services i dialogboksen Tjenester.

4. Kontrollér, at der til højre for Start type står Automatisk. Hvis Starttype ikke er Automatisk, skal du klikke på Automatisk i rullemenuen.

5. Kontrollér, at der til højre for Status for tjenester står Startet. Hvis status for Tjeneste ikke er Startet, skal du klikke på Start.

6. Klik på OK.

TRIN 2

Aktivér RPC-tjenesten (Remote Procedure Call)

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

services.msc

Hvis vinduet Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt i vinduet Brugerkontokontrol.

3. Find og dobbeltklik på RPC (Remote Procedure Call) i feltet Tjenester.

4. Kontrollér, at der til højre for Starttype står Automatisk. Hvis Starttype ikke er Automatisk, skal du klikke på Automatisk i rullemenuen.

5. Kontrollér, at der til højre for Status for tjenester står Startet. Hvis status for Tjeneste ikke er Startet, skal du klikke på Start.

6. Klik på OK.

7. Luk vinduet Tjenester.

8. Afslut alle programmer, og genstart derefter computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080923103733EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/06/2016