Fejlen "Der er registreret en anden version af et Norton- eller Symantec-program på computeren ..." vises under installation eller afinstallation af et Norton-program

Hvis computeren er tilsluttet et netværk i en virksomhed eller på et lille kontor, og hvis du har installeret Symantec Endpoint Protection, Symantec AntiVirus Corporate Edition eller Symantec Client Security, skal du kontakte computerens administrator, inden du installerer Norton-programmet. Hvis computeren ikke er del af et netværk i en virksomhed eller på et lille kontor, kan du afinstallere Norton- eller Symantec-programmet fra computeren og installere Norton-programmet.

TRIN 1

Sådan afinstallerer du et Norton- eller Symantec-produkt

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der er fra Norton eller Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstaller.

Knappen Fjern kun vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder. Klik på Fjern kun.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Relaterede løsninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080808165115EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/10/2016