Norton-installationsprogrammet beder dig afinstallere tidligere versioner af Norton AntiVirus

Afinstaller Norton AntiVirus

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Vælg Norton AntiVirus på listen over installerede programmer, og klik på Fjern/Rediger eller Fjern.

4. Klik på Fjern alle brugerdata i vinduet Vælg de ønskede indstillinger for afinstallationen.

5. Følg anvisningerne på skærmen.

6. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080808132005EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/05/2015