Installationsprogrammet til Norton-programmet beder dig afinstallere en Corporate-udgave af Symantec AntiVirus

Afinstallation af Corporate-udgaven af Symantec Antivirus

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Vælg Symantec AntiVirus på listen over installerede programmer, og klik på Afinstaller eller Fjern.

4. Klik på Fjern alle brugerdata i vinduet Vælg de ønskede indstillinger for afinstallationen.

5. Følg anvisningerne på skærmen.

6. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080808124828EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/05/2015