Norton-installationsprogrammet beder dig afinstallere Norton 360

Afinstaller Norton 360

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Klik på Norton 360 (Symantec Corporation) på listen over installerede programmer, og klik på Fjern eller Afinstaller.

4. Klik på Fjern alle brugerdata.

5. Klik på Næste i vinduet Advarsel om abonnementsperiode.

6. Klik på Genstart nu. Norton 360 afinstalleres først fuldstændigt, når computeren genstartes.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080808124034EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/10/2016