Kørsel af en virusscanning, når computeren startes fra installations-cd'en til Norton-programmet

Kør Norton Recovery Tool

1. Læg installations-cd'en til Norton-programmet i diskdrevet.

2. Genstart computeren.

3. Når meddelelsen "Press any key to boot the computer from CD or DVD" vises, skal du trykke på Enter.

4. Tryk på Enter.

5. Vælg dit sprog i Norton Recovery Tool-vinduet, og klik på OK.

6. Indtast din Norton-produktnøgle, og accepter licensaftalen ved at klikke på Jeg accepterer.

7. Gør et af følgende, afhængigt af hvilken version af Norton-programmet du har:

• Hvis du har en cd til et Norton 2009-program, skal du gå videre til linje 8.

• Hvis du har en cd til et Norton 2010-program, skal du klikke på Vælg placering under Scan. Vælg den mappe, som du vil gemme oplysningerne i, og klik på OK.

8. Klik på Start scanning.

9. Følg anvisningerne på skærmen. Når scanningen er gennemført, skal du fjerne cd'en fra cd-drevet og genstarte computeren.

Hvis du bruger en trådløs netværksforbindelse, og opdateringerne ikke hentes, kan du prøve med en kabelbaseret forbindelse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080801114130EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 07/03/2011