Jeg vil installere Norton-programmet på en anden computer: Jeg har allerede installeret det antal, jeg har flerbrugerlicens til.

Nogle Norton-programmer som Norton 360 kan være installeret på tre computere samtidig. Du kan også købe nogle Norton-programmer som flerbrugerpakker til installation på op til 5 til 10 computere samtidigt. Hvis du vil installere Norton-programmet på flere computere, end din(e) flerbrugerlicens(er) tillader, skal du købe en ny produktnøgle. Gå til afsnittet "Køb en ny produktnøgle til Norton-produktet".

Hvis du ønsker at installere Norton-programmet uden at købe en ekstra licensnøgle, må du afinstallere det på en af de andre computere, før du kan installere det på den nye. Gå til "trin 1: Afinstaller dit Norton-program".

Køb en ny produktnøgle til Norton-programmet

1. Log på din Norton Account.

GÅ DERTIL NU

2. Klik på Log på i øverste højre hjørne.

3. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden til din Norton Account, og klik derefter på Log på.

4. Klik på Norton -program under Produkter.

Hvor Norton-program er navnet på dit Norton-program.

5. Klik på Køb en nøgle.

6. Følg anvisningerne på websiderne om køb af ny produktnøgle.

Når du er færdig med din bestilling, skal du lukke browservinduet.

7. Når du installerer Norton-programmet på yderligere computere, skal du anvende den nyindkøbte produktnøgle.

TRIN 1

Afinstaller Norton-programmet

Norton 360-brugere: Hvis du har lavet en backup af dine filer til det sikre internetbaserede lager fra den computer, hvor du ikke længere vil bruge Norton 360, skal du huske at gendanne filerne og at slette dem, inden du afinstallerer Norton 360. Dette sikrer, at du kan bruge den ledige plads til at sikkerhedskopiere filer fra den nye computer, hvor du installerer Norton 360. Der er flere oplysninger under:

Sletning af filer fra det sikre internetbaserede lager med Norton 360

1. Klik på Start-knappen og derefter på Kontrolpanel.

2. Gør et af følgende afhængigt af dit operativsystem:

• Windows 7 og Vista: Klik på Afinstaller et program.

• Windows XP: Dobbeltklik på Tilføj eller fjern programmer.

3. Klik på Norton -program på listen over installerede programmer, og klik derefter på Fjern eller Afinstaller.

Hvor Norton-program er navnet på dit Norton-program.

4. Klik på Komplet afinstallation af Norton-program for at bekræfte, at du ønsker at afinstallere programmet.

5. Klik på Næste.

6. Klik på Genstart nu.

TRIN 2

Hent Norton-programmet fra din Norton Account

1. Gå til din Norton Account.

2. Klik på Log på.

3. Indtast e-mailadressen til din Norton Account, som du brugte, da du registrerede eller købte programmet.

4. Indtast din adgangskode, og klik derefter på Log på.

• Hvis du ser meddelelsen "Handling nødvendig: Gem din bestilling online," når du logger på din Norton Account, skal du klikke her.

• Tallet under "Licenserede installationer" viser det antal enheder, som du ifølge din licensaftale har tilladelse til at installere på. "Installationer til rådighed" viser det resterende antal tilladte installationer.

5. Klik på Hent ud for det Norton-program, du vil installere.

6. Klik på Start overførsel på siden Norton Downloadmanager.

7. Følg anvisningerne på skærmen for at hente og installere programmet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20080728092928EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 03/02/2012