Download og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall for at fjerne Norton, som du har fået af en tjenesteudbyder

Dokumentet indeholder oplysninger om, hvordan du downloader og kører værktøjet Norton Remove and Reinstall, hvis du vil fjerne Norton, som du har downloadet via tjenesteudbyderen.

Kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Avancerede indstillinger.

6. Klik på Fjern kun.

7. Klik på Fjern.

8. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20080710133024EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/09/2017