Fejlmeddelelsen "Installationsprogrammet har opdaget, at der tidligere er gennemført en installation eller programfjernelse, men at computeren skal genstartes..." vises, når du installerer et Norton-program

Denne fejl skyldes, at der er en fil, som skal slettes, i mappen Temp i Windows. I de fleste tilfælde slettes filen automatisk, når computeren genstartes. Hvis meddelelsen stadig vises, når du genstarter computeren, skal du gå til trin 2.

TRIN 1

Genstart computeren, og geninstaller dit Norton-produkt

1. Luk alle programmer, og genstart derefter computeren.

2. Geninstaller dit Norton-program.

• Hvis fejlmeddelelsen ikke vises, har du løst problemet.

Fortsæt med installationen.

• Hvis meddelelsen stadig vises, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Slet midlertidige filer

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

%temp%

Den aktuelle brugers temp-mappe åbnes i Windows Stifinder.

3. Klik på Markér alt i menuen Rediger.

4. Klik på Slet.

5. Hvis du bliver bedt om at bekræfte sletningen, skal du klikke på Ja.

Når du har slettet midlertidige filer i Windows, skal Norton-programmet installeres igen.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20080624173124EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 16/05/2014