Fejlmeddelelsen "Installationsprogrammet har opdaget, at der tidligere er gennemført en installation eller programfjernelse, men at computeren skal genstartes..." vises, når du installerer et Norton-program

Denne fejl skyldes, at der er en fil, som skal slettes, i mappen Temp i Windows. I de fleste tilfælde slettes filen automatisk, når computeren genstartes. Hvis meddelelsen stadig vises, når du genstarter computeren, skal du gå til trin 2.

TRIN 1

Genstart computeren, og geninstaller dit Norton-produkt

1. Luk alle programmer, og genstart derefter computeren.

2. Geninstaller dit Norton-program.

• Hvis fejlmeddelelsen ikke vises, har du løst problemet.

Fortsæt med installationen.

• Hvis meddelelsen stadig vises, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Slet midlertidige filer

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

%temp%

Den aktuelle brugers temp-mappe åbnes i Windows Stifinder.

3. Klik på Markér alt i menuen Rediger.

4. Klik på Slet.

5. Hvis du bliver bedt om at bekræfte sletningen, skal du klikke på Ja.

Når du har slettet midlertidige filer i Windows, skal Norton-programmet installeres igen.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080624173124EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 16/05/2014