Fejlmeddelelsen "Du skal opdatere dit Windows-operativsystem til XP Service Pack 3 eller derover..." vises under installationen af Norton-programmet

Det Norton-program, du vil installere, er ikke kompatibelt med operativsystemet. Du skal opdatere til den nyeste Service Pack-version eller opgradere til en nyere version af Windows for at installere Norton-programmet.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilket Norton-program du vil installere.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080624171334EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/07/2016