Sikkerhedskopiering af Windows-registreringsdatabasen.

Windows registeret er ikke et program fra Symantec. Det er en del af Microsoft Windows. Registeroplysningerne på denne side er til hjælp for dig og erstatter ikke oplysninger fra Microsoft.

Sikkerhedskopieringen af Windows registeret

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

regedit

Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

3. Klik på Eksportér i menuen Fil.

4. Indtast et navn, du kan huske, f.eks. "sikkerhedskopi af registreringsdatabasen", i feltet Filnavn.

5. Vælg en placering, hvor du ønsker at gemme registerfilen (.reg).

6. Klik på Gem.

Gem sikkerhedskopien en uges tid, indtil du er sikker på, at dine ændringer ikke har forårsaget nogen problemer.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080528170617EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 14/11/2013