Bør jeg have mere end ét sikkerhedsprogram kørende på min computer?

Fakta om mere end to installerede sikkerhedsløsninger på den samme computer

Hvert sikkerhedsprogram er designet til at fungere selvstændigt på en computer, og flere sikkerhedsløsninger på den samme computer er generelt ikke optimeret til at fungere samtidig, hvilket påvirker ydeevnen på følgende måder.

1. Nedsat ydeevne på computeren

• Dette skyldes, at to processer med identiske funktioner forsøger at få adgang til systemressourcerne samtidig for at udføre den samme funktion.

• Symantec har opdaget, at hvis flere sikkerhedsprogrammer installeres, starter computeren langsommere op, og nedbrud sker 300 % oftere.

2. Mindre effektiv uskadeliggørelse af trusler

• Antivirus-komponenter beskytter computeren mod trusler i realtid. Flere realtid-scannere, der forsøger at blokere den samme trussel, ender med at blokere hinandens funktion.

• Hvis flere antivirus-komponenter køres samtidig, kan scanningerne vare 10 minutter længere end normalt, og hvis to antispyware-programmer køres, kan scanningstiden vare 40 % længere.

Symantecs anbefaling

• Alle Norton-programmer er udviklet med henblik på at optimere ydelsen og tager hensyn til sikkerhedsløsningens forskellige aspekter. Hvis du vælger en avanceret programpakke som Norton Internet Security, Norton 360, Norton Security eller Norton Security med Backup, opnår du bedre beskyttelse af dine computere.

I Nortons programpakker deler de enkelte sikkerhedskomponenter (firewall, antivirus, antispyware, beskyttelse af programmer og browsere, beskyttelse mod indtrængen og rootkit, antiphishing osv.) oplysninger for at fungere sammen, hvilket giver en mere robust sikkerhedsløsning.

Norton-programmer er også optimeret til at fungere mere effektivt uden at påvirke computerens ydeevne.

Windows Defender-funktionen deaktiveres automatisk, når du installerer Norton-programmet på computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080520095244EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/09/2015