Fejl: "Opdateringsfejl. Der opstod en fejl under opdateringen" ved kørslen af LiveUpdate in Mac OS X

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Hvis denne fejlmeddelelse vises med Norton Internet Security 4.0, anbefaler vi, at du ignorerer følgende to opdateringer fra LiveUpdate-sessionen:

• NIS for Macintosh Submission Control Data

• NCO for Macintosh Anti-phishing Defs

Fejlen indberettes til os med disse to patches, og vi arbejder på at rette den. Gå til trin 1 for indtil videre at ignorere disse patches. Dokumentet opdateres, når problemet er rettet. Hvis problemet fortsætter, eller hvis du har et andet Norton-program, skal du gå til trin 2 for at gentage konfigureringen af indstillingerne for Netværk.

TRIN 1

Installer de valgte opdateringer til Norton Internet Security

1. Før du begynder, skal du kontrollere, at du er i Finder. Åbn Finder ved at klikke på ikonet Finder på skrivebordet eller i Dock.

2. Klik på > Programmer på menulinjen.

3. Åbn mappen Symantec Solutions.

4. Dobbeltklik på LiveUpdate.

Du kan også starte LiveUpdate ved at klikke på ikonet Norton QuickMenu på menulinjen og derefter klikke på LiveUpdate > Åbn LiveUpdate.

5. Klik på Tilpas denne opdateringssession.

6. Hvis nogle af følgende opdateringer er tilgængelige, skal du fjerne markeringen fra dem:

• NIS for Macintosh Submission Control Data

• NCO for Macintosh Anti-phishing Defs

7. Klik på Opdater.

8. Klik på Afslut.

Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det.

TRIN 2

Konfigurer indstillinger for Netværk

Fejlen kan opstå, når du kører LiveUpdate med en internetforbindelse gennem en proxy-server. For at løse problemet skal du konfigurere netværket til at tilsidesætte LiveUpdates proxy-indstillinger.

1. Klik på Apple -menuikonet, og klik derefter på Systemindstillinger.

Du kan også åbne Systemindstillinger fra docken.

2. Gå til vinduet Systemindstillinger, og dobbeltklik på ikonet Netværk.

3. Vælg din aktive netværks-brugergrænseflade (f.eks. indbygget Ethernet) i rullemenuen Vis.

4. Klik på Avanceret.

5. Gå til fanen Proxyservere ved tekstfeltet "Tilsidesæt proxyindstillinger for disse værter og domæner:", og tilføj følgende to LiveUpdate-serveradresser adskilt med komma efter den sidste indgang:

liveupdate.symantec.com

liveupdate.symantecliveupdate.com

6. Klik på Installer nu.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080508153044EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 24/11/2016