Windows kan ikke starte, efter at jeg har installeret Norton-programmet

TRIN 1

Genstart computeren i Fejlsikret tilstand med netværk

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

msconfig

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. Vælg Sikker start og Netværk på fanen Start i vinduet Systemkonfiguration.

Windows XP: Vælg /SAFEBOOT og Netværk på fanen BOOT.INI i vinduet Systemkonfigurationsprogram.

5. Klik på Ok.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Computeren genstarter i fejlsikret tilstand med netværk.

TRIN 2

Kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Agree.

5. Klik på Avancerede indstillinger.

6. Klik på Fjern kun.

7. Klik på Fjern.

8. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

TRIN 3

Hent og kør Norton Power Eraser

1. Download Norton Power Eraser.

2. Klik på Gem.

3. Vælg Skrivebord som placering, og klik på Gem.

4. Hvis du vil køre Norton Power Eraser, skal du dobbeltklikke på filen NPE.exe.

Hvis vinduet til kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

5. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

6. Klik på Indstillinger.

7. Klik på Konfigurer under Netværksproxy-indstillinger.

8. Klik på Brug standardindstillinger ud for Indstillinger.

9. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

10. Klik på Ok.

11. Klik på ikonet Scan efter risici i vinduet Norton Power Eraser.

12. Norton Power Eraser udfører som standard en Rootkit-scanning og kræver, at du genstarter computeren. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart. Hvis du ikke ønsker at inkludere Rootkit-scanningen, skal du gå til Indstillinger og fjerne markeringen ud for funktionen Inkluder Rootkit-scanning (Systemet skal genstartes).

13. Vent på, at scanningen bliver fuldført.

TRIN 4

Geninstaller dine Norton-programmer

TRIN 5

Genstart computeren i normal tilstand

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

msconfig

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. I vinduet Systemkonfiguration skal du under fanen Start fjerne markeringen af Sikker start.

I Windows XP: I vinduet Systemkonfigurationsprogram skal du i fanen BOOT.INI fjerne markeringen af /SAFEBOOT.

5. Klik på Ok.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Computeren genstarter i normal tilstand, hvilket tager flere minutter.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080502112503EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/08/2016