Fjern alle Norton-programmer til Mac vha. værktøjet RemoveSymantecMacFiles

Du kan finde flere oplysninger om manuel afinstallation af Norton til Mac i: Afinstallation af Norton til Mac.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper, der er oprettet af Norton-installationsprogrammer og alle filerne i disse mapper, herunder eventuelle filer, som du har oprettet.

Download og kør RemoveSymantecMacFiles som administrator

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Klik på ikonet Finder i Dock for at åbne Finder.

3. Klik på > Downloads på menulinjen for at gå til mappen Downloads.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du har downloadet filen vha. Safari-browseren, skal du åbne mappen RemoveSymantecMacFiles.

• Hvis du har downloadet filen vha. browserne Mozilla Firefox eller Google Chrome, skal du dobbeltklikke på filen RemoveSymantecMacFiles.zip for at pakke filerne ud og derefter åbne mappen RemoveSymantecMacFiles.

5. I mappen RemoveSymantecMacFiles skal du control-klikke på filen RemoveSymantecMacFiles.command og derefter klikke på Åbn med > Terminal (standard).

Hvis du vil køre værktøjet, skal du være logget på din Mac-computer med en administratorkonto med en ikke-tom adgangskode.

6. I vinduet Terminal skal du indtaste administratoradgangskoden og trykke på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

7. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1.

Hvis du vil afslutte RemoveSymantecMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2

8. Tryk på retur.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filer.

9. Når værktøjet RemoveSymantecMacFiles er færdig med at fjerne Symantec-filerne, skal du i vinduet Terminal indtaste y og trykke på Retur for at genstarte Mac-computeren.

Inden du trykker på Retur, skal du sørge for at gemme eventuelle filer, du har åbne i andre programmer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20080427024142EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 30/05/2017