Fjernelse af alle Norton-programmer for Mac med fjernelsesværktøjet RemoveSymantecMacFiles

Du kan finde flere oplysninger om manuel afinstallation af dit Norton-program for Mac i: Afinstallation af Norton-programmet for Mac.

Før du begynder at afinstallere Norton-programmet, kan du læse:

• RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec Mac OS X-filer fra Mac OS X-startdiskenheden. Disse filer omfatter usynlige filer, f.eks. Norton AntiVirus til Macintosh QuickScan og Norton FileSaver-filer.

• RemoveSymantecMacFiles fjerner alle betaversioner af Symantec-programmer.

• RemoveSymantecMacFiles er inkluderet af praktiske hensyn og er ikke et understøttet værktøj.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle mapper, der er oprettet af Norton-installationsprogrammer, og alle filer i de pågældende mapper. Du mister muligvis alle filerne i de pågældende mapper, herunder de filer som du selv har oprettet.

Hvis du er logget på som standardbruger og kører Mac OS X 10.6.8 eller tidligere på din computer, kan du følge anvisninger i afsnittet Download og kør RemoveSymantecMacFiles som standardbruger i artiklen.

Download og kør RemoveSymantecMacFiles som administrator

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.zip, som du har downloadet.

Filen pakkes ud.

3. Åbn mappen RemoveSymantecMacFiles.

4. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.command.

Hvis du vil køre værktøjet, skal du være logget på din Mac-computer med en administratorkonto med en ikke-tom adgangskode.

5. Klik på Åbn i dialogboksen med applikationsadvarslen.

Filen RemoveSymantecMacFiles.command åbnes i Terminal-programmet.

6. Indtast Mac OS X-administratoradgangskoden, og tryk på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

7. Gør et af følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1.

• Hvis du vil afslutte RemoveSymantecMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2.

8. Tryk på retur.

9. Før du genstarter computeren, skal du gemme dit arbejde, lukke åbne programmer, indtaste y og trykke retur.

Download og kør RemoveSymantecMacFiles som standardbruger

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.zip, som du har downloadet.

Filen pakkes ud.

3. Klik på Start > Værktøjer i menulinjen.

4. Dobbeltklik på Terminal for at starte programmet.

5. Indtast su admin_username i vinduet Terminal, og tryk på retur.

admin_username er navnet på administrator-brugerkontoen på din Mac-computer.

6. Indtast adgangskoden til din administratorkonto i anmodningen Adgangskode.

7. Klik på ikonet Overførsler i din Dock, og vælg RemoveSymantecMacFiles.

8. Indtast sudo i søgeanmodningen, og træk og slip filen RemoveSymantecMacFiles.command fra mappen RemoveSymantecMacFiles til Terminal-vinduet.

Hvis du vil indtaste kommandostrengen manuelt, skal du erstatte TestAccount med navnet på din standard-brugerkonto.

9. Tryk på retur

10. Indtast Mac OS X-administratoradgangskoden, og tryk på retur.

11. Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1og trykke på retur.

12. Før du genstarter computeren, skal du gemme dit arbejde, lukke åbne programmer, indtaste y og trykke retur.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080427024142EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 09/09/2015