Sådan fornyr du abonnementet på dit Norton-produkt

Forny dit abonnement på Norton-programmet

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Forny ud for Abonnementstatus.

3. Klik på Forny mit abonnement.

Kontrollér, at computeren har forbindelse til internettet.

4. Følg anvisningerne på den webside, der åbnes, for at forny Norton-programmet.

5. Når du er færdig med din bestilling, skal du lukke browservinduet.

6. Følg anvisningerne i Symantecs fornyelsesvindue for at færdiggøre fornyelsesprocessen.

7. Kør LiveUpdate for at installere alle de opdateringer, der findes til Norton-programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080425181216EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/08/2016