Hjælp til Nortons automatiske fornyelsestjeneste

Hvad er Nortons automatiske fornyelsestjeneste?

• Med Nortons automatiske fornyelsestjeneste kan du hurtigt og let få beskyttelse mod internettrusler ved automatisk at forny dit Norton-abonnement, før det udløber. På den måde sikrer du, at Norton-programmet er opdateret, og at computeren er beskyttet, uden at du behøver bekymre dig om det.

Hvordan fungerer det?

• Når du er tilmeldt, bliver du hvert år faktureret for fornyelsen af Norton-abonnementet i onlinebutikken for den aktuelle pris på fornyelsen af abonnementet, så længe du er tilmeldt tjenesten. Vi sender dig en mail med prisen, perioden og yderligere detaljer, inden vi opkræver dig noget, så du ved, at der er en opkrævning på vej.

Ofte stillede spørgsmål

Se videoen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080417115558EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 28/10/2016