Placering af Norton-serienummer

Du kan se Norton-serienummeret i mailen med ordrebekræftelsen. Følg disse trin for at finde dit Norton-serienummer.

Find Norton-serienummeret i mailen med ordrebekræftelsen

• I mailen med ordrebekræftelsen kan du finde serienummeret under Produktoplysninger.

Find mailen med ordrebekræftelsen.

• Mailen med ordrebekræftelsen sendes til den mailadresse, du brugte, da du købte Norton. Husk at kontrollere indbakken for den mailadresse.

Du kan søge efter mailen med ordrebekræftelsen i indbakken vha. emnet eller afsenderens mailadresse. Søg på en af følgende måder:

• Emnet skal ligne: "Din Norton-ordrebekræftelse for ordre #NP0000000".

• Fra: Din Norton-ordrebekræftelse for ordre.

Hvis du ikke kan finde mailen med ordrebekræftelsen i din indbakke, kan du kontrollere, om den ligger i spammappen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20080417063555EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 05/09/2017