Angiv nøglen til fornyelse af Norton-abonnement

Dette dokument viser, hvordan du indtaster din fornyelseskode til forlængelse af abonnementet på dit Norton-program. Anvisningen omhandler specifikt Norton-programmernes nyeste versioner.

Der skal mindst være én dag tilbage af gyldighedsperioden for fornyelseskoden for at aktivere programmet korrekt.

Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version af Norton-programmet eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Find din fornyelseskode

Hvis du allerede har en fornyelseskode, skal du gå til trin 2. Fornyelseskodens placering afhænger af, hvordan du købte den.

• Hvis du har købt fornyelseskoden i en online-butik, står aktiveringskoden i mailen med bekræftelsen. Hvis du ikke kan finde mailen med bekræftelsen i din indbakke, skal du kigge i mappen med spam. Disse mail kan ved en fejltagelse blive mærket som spam af nogle spamfiltre. Når du har fundet fornyelseskoden, skal du gå til trin 2.

• Hvis du har købt programmet i Norton Online Store, kan du også finde koden ved at logge på din konto. Følgende trin viser, hvordan du finder fornyelseskoden via din konto.

• Hvis du har købt en fornyelseskode uden et Norton-produkt, skal du først finde ud af, hvilket Norton-produkt nøglen skal bruges til. Du kan finde oplysningerne i bekræftelsen pr. mail, du modtog, da du købte abonnementet. Der skal mindst være én dag tilbage af gyldighedsperioden for fornyelseskoden. Download prøveversionen, og installer produktet, når du ved, hvilket produkt du har. Gå til trin 2 for at bruge fornyelseskoden.

1. Log på Norton.

2. Find købet af abonnementsfornyelsen, og klik på bestillingsnummeret.

3. Kopiér fornyelseskoden.

Fornyelseskoden består af tal og bogstaver og indeholder 19 tegn. Eksempel: ABC123DE4567FGH89JK.

TRIN 2

Indtast fornyelseskoden til Norton-abonnementet

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Hjælp i hovedvinduet.

3. I vinduet Help Center under Kontooplysninger skal du klikke på Indtast produktnøgle.

4. Indtast din produktnøgle eller -kode, og klik på Næste.

Du kan finde din produktnøgle på din Norton-konto, i ordrebekræftelsesmailen eller på produkt-cd'en eller forhandlerkortet. Hvis du har brug for hjælp til at finde produktnøglen, kan du læse Sådan finder du nøglen til dit Norton-program.

5. Følg anvisningerne på skærmen.

6. Kontrollér abonnementsoplysningerne, og klik på Udført.

Yderligere oplysninger

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.