Jeg vil gerne indtaste fornyelseskoden til Norton-abonnementet

Dette dokument viser, hvordan du indtaster din fornyelseskode til forlængelse af abonnementet på dit Norton-program. Anvisningen omhandler specifikt Norton-programmernes nyeste versioner.

Der skal mindst være én dag tilbage af gyldighedsperioden for fornyelseskoden for at aktivere programmet korrekt.

Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version af Norton-programmet eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Find din fornyelseskode

Hvis du allerede har en fornyelseskode, skal du gå til trin 2. Fornyelseskodens placering afhænger af, hvordan du købte den.

• Hvis du har købt fornyelseskoden i en online-butik, står aktiveringskoden i mailen med bekræftelsen. Hvis du ikke kan finde mailen med bekræftelsen i din indbakke, skal du kigge i mappen med spam. Disse mail kan ved en fejltagelse blive mærket som spam af nogle spamfiltre. Når du har fundet fornyelseskoden, skal du gå til trin 2.

• Hvis du har købt programmet i Norton Online Store, kan du også finde koden ved at logge på din konto. Følgende trin viser, hvordan du finder fornyelseskoden via din konto.

• Hvis du har købt en fornyelseskode uden et Norton-produkt, skal du først finde ud af, hvilket Norton-produkt nøglen skal bruges til. Du kan finde oplysningerne i bekræftelsen pr. mail, du modtog, da du købte abonnementet. Der skal mindst være én dag tilbage af gyldighedsperioden for fornyelseskoden. Download prøveversionen, og installer produktet, når du ved, hvilket produkt du har. Gå til trin 2 for at bruge fornyelseskoden.

1. Log på Norton.

2. Find købet af abonnementsfornyelsen, og klik på bestillingsnummeret.

3. Kopiér fornyelseskoden.

Fornyelseskoden består af tal og bogstaver og indeholder 19 tegn. Eksempel: ABC123DE4567FGH89JK.

TRIN 2

Indtast fornyelseskoden til Norton-abonnementet

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Forny ud for Abonnementstatus.

Fornyelse af Norton Security
  3. Indtast fornyelseskoden i feltet, og klik på knappen med pilen.

Klik på Jeg har en nøgle eller kode der skal indtastes, hvis du ikke kan finde feltet, hvor koden skal indtastes.

4. Klik på Udfør.

Yderligere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080416133754EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 19/07/2016