Hyppigt stillede spørgsmål om Norton Security Scan

Hvad er Norton Security Scan?

• Norton Security Scan er et softwareværktøj, der er udviklet med henblik på at hjælpe dig med at finde ud af, om din computer er beskyttet mod kendte trusler. Norton Security Scan udfører en scanning af din computer og viser dig, om der ligger virus, orme, spyware, uønsket adware eller trojanske heste på den.

Åbn websiden til download af Norton Security Scan, hvis du vil hente og installere Norton Security Scan.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080415160906EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 02/11/2016