Kompatibilitet mellem Norton™-programmer og Windows®

Norton-programmer er designet til at være kompatible på flere platforme. Men når der udgives et nyt operativsystem, kan der opstå problemer med kompatibiliteten. Derfor garanteres det ikke, at alle nuværende Norton-programmer kan køre under alle Windows-operativsystemer.

Brug vores Norton Opdateringscenter til at få den nyeste version af dine Norton-programmer.

Vigtige oplysninger :

Nortons klientsikkerhedssoftware modtager ikke længere de nye produktopdateringer, som kunderne med understøttede versioner af Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7) modtager. Norton-sikkerhedsklienten vil dog fortsat modtage de nyeste malwaredefinitioner via LiveUpdate, sårbarhedsopdateringer og kompatibilitetsrettelser.

Identity Safe-browserudvidelsen understøttes ikke længere i Windows Vista og Windows XP. Du kan få flere oplysninger i Norton-vedligeholdelsestilstand til Windows XP og Windows Vista.

Produkt

Windows 10

(Windows 10 S er ikke kompatibelt)

Windows 8

Windows 7

Windows Vista

Windows XP

Norton Security

Ja

Ja

Ja

Ja††

Ja

Norton Security med backup

Ja

Ja

Ja

Ja††

Ja

Norton 360™ (aktuel version)

Ja

Ja

Ja

Ja††

Ja

Norton 360 version 2014

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton 360 version 2013

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton 360 version 6.0

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Internet Security (Aktuel version)

Ja

Ja

Ja

Ja††

Ja

Norton Internet Security 2014

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Internet Security 2013

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton Internet Security 2012

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

​Norton AntiVirus (Aktuel version)

Ja

Ja

Ja

Ja††

Ja

Norton AntiVirus 2014

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton AntiVirus 2013

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton AntiVirus 2012

Nej

Ja*

Ja*

Ja††

Ja

Norton ConnectSafe

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Identity Safe

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Online Backup

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Family

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Utilities™ 16.0

Ja

Ja

Ja

Ja

Ja

Norton Utilities 15.0

Nej

Nej

Ja

Ja

Ja

* Du kan installere de nyeste Windows 10-, Windows 8.1- og Windows 7-kompatible opdateringer ved at starte Norton-programmet og køre LiveUpdate, indtil der ikke er flere opdateringer. Kør Smart Update, hvis du bruger Norton Utilities.

Windows XP Service Pack 3

††Windows Vista Service Pack 1 eller senere

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20080410115446EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 27/06/2018