Sådan fornyer du abonnement på dit Norton 2007-produkt

Hvis du vil forny dit abonnement, skal du følge disse trin på den computer, hvor dit udløbne Norton 2007-produkt er installeret.

Forny dit abonnement på Norton 2007

1. Start Norton 2007-programmet.

2. Klik på Forny nu under Abonnementet er udløbet.

3. Klik på Næste.

Kontroller, at computeren har forbindelse til internettet.

4. På den webside, der åbnes, skal du vælge det produkt, du ønsker at forny, dit land og dit sprog.

5. Klik på Fortsæt.

6. Følg trinnene på websiderne for at købe et nyt abonnement.

7. Når du er færdig med din bestilling, skal du lukke browservinduet.

Hvis du betalte med check eller over telefonen, kan du ikke færdiggøre abonnementsfornyelsen lige nu. Når Symantec har modtaget din betaling, vil du modtage en bekræftelse via e-mail med en fornyelseskode og anvisninger på, hvordan du færdiggør fornyelsen.

8. Gennemfør trinnene i vinduet for Symantecfornyelse.

9. Kør LiveUpdate for at hente de opdateringer, der findes til dine Norton-produkter.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080410071753EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 27/04/2011