Jeg ønsker at aktivere mit Norton-program

Dette dokument hjælper dig med at aktivere dit Norton-program. I de fleste tilfælde er dit Norton-program allerede installeret. Du skal aktivere Norton med din produktnøgle.

Aktiver Norton

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Hvis du har en ældre udgave, skal du gå til afsnittet Relaterede løsninger i bunden af denne side for at få flere oplysninger om at installere den ældre version.

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Hjælp i hovedvinduet.

3. I vinduet Help Center under Kontooplysninger skal du klikke på Indtast produktnøgle.

4. Indtast produktnøglen, og klik på Næste.

Du kan finde din produktnøgle på din Norton-konto, i ordrebekræftelsesmailen eller på produkt-cd'en eller forhandlerkortet. Hvis du har brug for hjælp til at finde produktnøglen, kan du læse Sådan finder du nøglen til dit Norton-program.

5. Følg anvisningerne på skærmen.

6. Kontrollér abonnementsoplysningerne, og klik på Udført.

Relaterede løsninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080409073508EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 09/10/2017