Jeg ønsker at aktivere mit Norton-program

Dette dokument hjælper dig med at aktivere dit Norton-program. Det er nødvendigt at aktivere programmet for, at programmets beskyttelse fungerer. Din computer skal være forbundet til internettet, og du skal have en gyldig nøgle til Norton-programmet. Hvis du allerede har en produktnøgle, skal du gå til trin 2.

Hvis dit Norton-program allerede er installeret, kan du følge disse anvisninger for at finde din programnøgle og aktivere dit program.

TRIN 1

Find nøglen til dit Norton-program

• Hvor din program- eller aktiveringsnøgle er, afhænger af, hvordan du har fået programmet.

• Hvis du har hentet Norton-programmet i Nortons onlinebutik eller på tredjeparts-websteder, står produktnøglen i mailen med bekræftelsen på købet. Hvis du ikke kan finde mailen med bekræftelsen, kan du prøve at kigge i din mappe med spam-mail.

• Hvis du har købt en cd med programmet online eller i en butik, findes produktnøglen i kassen, på et klistermærke eller et skrabemærke på bagsiden af cd-omslaget eller dvd-coveret eller på et separat kort, der ligger i kassen.

Hvis du har brug for hjælp til at finde produktnøglen, kan du læse Sådan finder du nøglen til dit Norton-program.

Produktnøglen er en kombination af alfabetiske og numeriske tegn. Den indeholder ikke nogen specialtegn.

TRIN 2

Aktivering af dit Norton-program

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Hvis du har en ældre udgave, skal du gå til afsnittet Yderligere ressourcer i bunden af denne side for at få flere oplysninger om at installere den udgave, du har.

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Forny eller Aktivér nu på vinduet for Norton-programmet ud for statussen for abonnementet.

3. Klik på Jeg har en nøgle eller kode. Du kan springe dette trin over, hvis du bliver bedt om at indtaste produktnøglen.

4. Indtast produktnøglen, og klik på Næste.

5. Følg anvisningerne på skærmen.

6. Kontrollér abonnementsoplysningerne, og klik på Udført.

Yderligere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080409073508EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 07/06/2016