Sådan fornyer du abonnementet på dit Norton 2006-produkt

Hvis du vil forny dit abonnement, skal du følge disse trin på den computer, hvor dit udløbne Norton 2006-produkt er installeret.

Forny dit abonnement på Norton 2006

1. Start Norton 2006-programmet.

2. Klik på Forny nu.

3. Klik på Næste i panelet Symantecfornyelse.

4. På den webside, der åbnes, skal du vælge det produkt, du vil forny, samt dit land og dit sprog. Klik dernæst på Fortsæt.

5. Følg trinnene på websiderne for at købe et nyt abonnement.

6. Når du er færdig med din bestilling, skal du lukke browservinduet.

Hvis du betalte med check eller over telefonen, kan du ikke færdiggøre abonnementsfornyelsen lige nu. Når Symantec har modtaget betalingen, vil du få en e-mail, der indeholder en fornyelseskode. Klik "Hvad gør jeg, hvis dette ikke fungerede?" nedenfor for at se trinnene for, hvordan du indtaster fornyelseskoden, når du har modtaget den.

7. Gennemfør trinnene i vinduet for Symantecfornyelse.

8. Kør LiveUpdate for at få de seneste opdateringer.

Hvad gør jeg, hvis det ikke virker?

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080408155901EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 2000,Windows XP
Sidst ændret: 27/04/2011