Sådan synkroniserer du med Norton-abonnementsserveren

Hvis datoen for fornyelse af dit abonnement ikke er korrekt, kan du synkronisere Norton-programmet med Symantec-abonnementsserveren for at få rettet datoen.

Sådan tvinger du dit Norton-program til at synkronisere med Symantec-serveren

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Support i øverste højre hjørne af vinduet eller på Hjælp > Abonnementsstatus.

3. Klik på Udfør eller Luk.

Hvad er synkronisering?

• Ved synkroniseringen opdateres Norton-abonnementsserveren med de abonnementsoplysninger, der findes på din computer. Efter synkroniseringen vil din abonnementsstatus (gældende eller udløbet) være den samme både på din computer og på Norton-abonnementsserveren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080408153709EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X
Sidst ændret: 19/08/2016