Jeg er allerede kunde og har brug for hjælp til at forny eller ændre mit abonnement

Det er nemmest at forny beskyttelsen i selve Norton-programmet.

Hvis du ønsker flere funktioner eller vil beskytte flere enheder, anbefaler vi, at du opgraderer dit Norton-program, når du fornyer dit abonnement. Vi tilbyder abonnementer, der dækker op til 10 enheder, herunder pc'er, Mac-computere, smartphones og tablets, og som giver dig flere funktioner i forhold til dit nuværende program.

Forny dit Norton-program

1. Start Norton-programmet.

2. Nederst i programmet skal du klikke på Forny.

3. Klik på Forny mit abonnement i vinduet Abonnement..

Du bliver nu videresendt til Norton Store-siden.

4. På Norton Store-siden skal du gøre et af følgende:

• Hvis du vil forlænge dit abonnement, skal du forny Norton-produktet

• Hvis du vil føje flere funktioner og enheder til abonnementet, skal du vælge at opgradere

• Hvis du vil dække flere enheder, og du ikke får vist et opgraderingstilbud, eller hvis du vil dække færre enheder, end der dækkes i dit nuværende abonnement, skal du købe et nyt produkt. Gå til supportartiklen for at finde og købe det Norton-produkt og -abonnement, som opfylder dine behov

Inden du køber et nyt abonnement, skal du slå Nortons automatiske fornyelsestjeneste fra for dit nuværende abonnement.

5. Følg anvisningerne på skærmen.

Hvis du stadig har brug for hjælp til at forny eller ændre abonnementet, skal du kontakt Norton Support.

Kontakt os

Hvorfor koster det det samme at købe eller forny det samme program?

Det kan være en god idé at gennemse programfunktionerne, abonnementsperioden og antallet enheder, der kan beskyttes, når du sammenligner programmer. Programprisen varierer, alt efter hvilke funktioner du vælger at købe. Priser på programmer med de samme funktioner kan variere, når du sammenligner visse særlige tilbud, regionsbaserede tilbud eller tilbud fra andre forhandlere.

Bliver de resterende dage på mit aktuelle abonnement føjet til det nye abonnement?

Den nye abonnementsperiode føjes til det aktuelle abonnement, når du køber i Norton Online Store. De dage, der overføres, tælles fra datoen for købet. Hvis du foretager købet vha. en anden metode, starter de nye dage og de resterende dage fra det gamle dage mistes, når du installerer dit nye køb. Du skal vente med at installere denne type nyt køb, indtil det aktuelle abonnement er udløbet.

Abonnementet på dit tidligere program bliver muligvis ikke overført, hvis du har købt programmet i Symantecs onlinebutik i Kina, Japan, Korea eller Hongkong.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080407154946EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/04/2017