Sådan downloader og installerer du LiveUpdate

Dette dokument henvender sig til Microsoft Windows-brugere. Hvis du er Mac-bruger, skal du læse: Installation af den seneste version af LiveUpdate til dit Norton-program til Mac

Hent og installer LiveUpdate til Windows Vista/XP/2000

1. Download lusetup.exe til Windows Vista/XP/2000.

2. Gem filen på skrivebordet i Windows.

3. Når overførslen er færdig, skal du dobbeltklikke på ikonet lusetup.exe på skrivebordet for at installere LiveUpdate.

4. Start dit Norton-program.

5. Klik på LiveUpdate for at køre LiveUpdate.

6. Genstart computeren.

Hvis du stadig får en fejlmeddelelse efter opdateringen til den nyeste version af LiveUpdate, skal du igen klikke på linket i LiveUpdate-vinduet for at se løsningen på problemet.

Hent og installer LiveUpdate til Windows Me/98

1. Download lusetup.exe til Windows Me/98.

2. Gem filen på skrivebordet i Windows.

3. Når overførslen er færdig, skal du dobbeltklikke på ikonet lusetup.exe på skrivebordet for at installere LiveUpdate.

4. Start dit Norton-program.

5. Klik på LiveUpdate for at køre LiveUpdate.

6. Genstart computeren.

Hvis du stadig får en fejlmeddelelse efter opdateringen til den nyeste version af LiveUpdate, skal du igen klikke på linket i LiveUpdate-vinduet for at se løsningen på problemet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080407120325EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/09/2016