Sådan køber du ekstra plads til backup på nettet til Norton 360

Du kan gennemse dine indstillinger for backup, så du kan være sikker på, at alle vigtige filer indgår i backupsættet. Du kan tilføje eller slette filer fra backupsættet når som helst. Hvis du vil redigere konfigurationen af din backup, kan du læse Konfiguration af backup i Norton 360.

Hvis du vil slette filer fra din online-backup, kan du læse Sletning af sikkerhedskopierede filer. Følg disse trin for at købe yderligere plads til online-backup. Du kan købe yderligere plads via dit Norton-program eller din Norton Account.

Køb mere lagerplads via Norton 360

1. Start Norton 360.

2. Klik på Min konto eller Konto.

3. Klik på Køb mere lagerplads.

4. Vælg hvor meget lagerplads, du vil købe.

5. Følg anvisningerne for at afslutte købet.

Køb mere lagerplads via Norton Account

1. Gå til din Norton Account.

2. Klik på Log på.

3. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton Account, og klik derefter på Log på.

4. Find Norton 360 under Produkter, og se oplysninger ved at klikke på knappen med pilen, der peger mod venstre.

5. Klik på Køb lagerplads.

6. Vælg mængden af lagerplads, og følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre købet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: kb20080321140827EN_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows Vista,Windows XP, Windows 7
Sidst ændret: 23/08/2012