Platí pro: Mac,Windows
Bezpečné umístění lze odstranit prostřednictvím rozšíření Norton Password Manager pro prohlížeč. Když smažete trezor, všechny údaje aplikace Password Manager uložené v trezoru budou trvale odstraněny. Pokud se domníváte, že byste mohli chtít ještě data z bezpečného umístění použít někdy později, neodstraňujte bezpečné umístění.
Pokud používáte Norton Password Manager jako ověřovací aplikaci pro účty s dvoufázovým ověřením, přesuňte tyto účty do jiné ověřovací aplikace nebo před odstraněním trezoru dvoufázové ověření vypněte. Pokud tak neučiníte, můžete ztratit přístup ke svým ověřovacím kódům.
Spusťte prohlížeč.
V pravém horním rohu prohlížeče klikněte na Norton Password Manager.
Proveďte jednu z následujících akcí:
Pokud jste se přihlásili k Norton účtu
V zobrazeném místním okně klikněte na „Odemknout trezor“.
Pokud jste se ještě nepřihlásili k Norton účtu
V zobrazeném místním okně klikněte na Přihlásit a přihlaste se k účtu
Proveďte jednu z následujících akcí:
Pokud máte nastavené Odemykání trezoru bez hesla, přihlaste se k trezoru Norton Password Manageru tak, že v mobilním zařízení kliknete na Schválit.
Pokud Odemykání trezoru bez hesla nastavené nemáte, klikněte v rozšíření Norton Password Manager pro prohlížeč na Použít heslo k trezoru.
V okně Odemknout trezor zadejte heslo k trezoru a klikněte na Odemknout.
Klikněte na ikonu rozšíření Norton Password Manager a poté na možnost Otevřít webovou aplikaci.
V okně Nastavení klikněte v části Moje data na možnost Odstranění bezpečného umístění aplikace Norton Password Manager.
Pokud se zobrazí výzva, přihlaste se ke svému účtu.
Na obrazovce Obnovit trezor? klikněte na tlačítko Obnovit.
Spusťte prohlížeč.
Klikněte na aplikaci Norton Password Manager v pravém horním rohu prohlížeče.
Proveďte jednu z následujících akcí:
Pokud jste se přihlásili k Norton účtu
V zobrazeném místním okně klikněte na „Odemknout trezor“.
Pokud jste se ještě nepřihlásili k Norton účtu
V zobrazeném místním okně klikněte na Přihlásit a přihlaste se k účtu
Na obrazovce Odemknout trezor klikněte na Zapomněli jste heslo k trezoru?.
Na obrazovce, která se objeví, aktivujte Beru na vědomí, že přijdu o všechna data a klikněte na Resetovat trezor.
Byl tento článek užitečný?