Jiné produkty

Vypnutí služby automatického obnovení Norton

V tomto dokumentu si můžete přečíst, jak vypnout nebo zrušit službu automatického obnovení Norton vašeho produktu, abyste v budoucnu předešli automatické fakturaci a obnovení. Tento postup se vám může hodit, pokud máte nový produkt Norton a potřebujete zrušit službu u předchozího produktu, který již nevyužíváte.

Pokud zrušíte službu automatického obnovení u aktuálního produktu, je nutné ručně obnovit přihlášení k odběru před jeho vypršením, jinak riskujete ztrátu ochrany Norton.

Pokud již byl poplatek naúčtován a chcete částku vrátit, obraťte se na zástupce podpory Norton prostřednictvím stránky podpory Norton.

Vypnutí služby automatického obnovení Norton

  1. Přihlaste se k účtu Norton.

  2. Na kartě Moje přihlášení k odběru přesuňte jezdec vedle produktu Norton, u kterého chcete automatické obnovení deaktivovat, do polohy Vypnuto.

  3. Na stránce Automatické obnovení vyberte v rozevíracím seznamu důvod a klikněte na možnost Pokračovat.

  4. Klikněte na možnost Vypnout.

  5. Produkt Norton vás při příštím vypršení přihlášení k odběru požádá o ruční obnovení.

Video

Díky tomuto řešení se mi podařilo problém snadno vyřešit.

Ano Ne

Pomozte nám toto řešení zlepšit.

Děkujeme za pomoc se zlepšováním produktů.

Co chcete udělat nyní?

Můžete procházet dostupná řešení nebo nás kontaktovat.

DOCID: kb20090818144126EN
Operační systém: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Poslední úprava: 27. 09. 2019