Zapnutí nebo vypnutí funkce Použít aktualizace pouze při restartu

Určité aktualizace ochrany stažené během relace aktualizace LiveUpdate vyžadují restart systému, aby aktualizace fungovaly. V systému Windows 7 nebo novější verzi lze všechny stažené aktualizace použít okamžitě bez restartu systému. Možnost Použít aktualizace pouze při restartu vám však umožní zvolit, jak je třeba tyto aktualizace použít.

Tato možnost je k dispozici pouze v systému Windows 7 nebo novějším.

Pokud tuto možnost vypnete, stažené aktualizace lze použít okamžitě bez restartu systému. Ve výchozím nastavení je tato možnost vypnuta. V okně Norton LiveUpdate máte následující možnosti:

  • Použít nyní

    Pokud tuto možnost zvolíte, stažené aktualizace budou použity okamžitě bez restartu systému.

  • Použít později

    Pokud zvolíte tuto možnost, stažené aktualizace budou použity po příštím restartu počítače.

Je-li tato možnost zapnutá, stažené aktualizace budou použity až po restartu systému. V okně Norton LiveUpdate máte následující možnosti:

  • Restartovat nyní

    Pokud zvolíte tuto možnost, počítač se restartujte po použití aktualizací.

  • Restartovat později

    Pokud zvolíte tuto možnost, stažené aktualizace budou použity po příštím restartu počítače.

Zapnutí nebo vypnutí funkce Použít aktualizace pouze při restartu

  1. V hlavním okně produktu Norton klikněte na položku Nastavení.

  2. V okně Nastavení v části Podrobná nastavení klikněte na položku Ochrana před viry.

  3. V okně nastavení funkce Ochrana před viry klikněte na kartu Aktualizace.

  4. Na řádku Použít aktualizace pouze při restartu přesuňte přepínač Zapnuto/Vypnuto do polohy Zapnuto nebo Vypnuto.

  5. V okně Nastavení klepněte na tlačítko Použít a poté na tlačítko Zavřít.

Děkujeme!

Děkujeme vám za využití podpory aplikací Norton.

< Zpět

Byla tato informace užitečná?

DOCID: v73307035_ns_retail_cs_cz
Operační systém: Windows
Poslední úprava: 13. 09. 2016