Žádost o zabezpečení

Nastavíte-li možnost Blokovat veškerý síťový provoz na Blokováno, brána firewall zablokuje veškerý příchozí síťový provoz do počítače a veškerý odchozí síťový provoz z počítače. Můžete stanovit dobu, na niž má brána firewall zablokovat veškerý přístup k síti. Jakmile zadaná doba skončí, funkce se automaticky resetuje. Pokud během doby zablokování této možnosti restartujete počítač, její nastavení se vrátí na výchozí hodnotu. Nastavení lze kdykoli potlačit a tuto funkci zapnout v okně Nastavení.

Děkujeme!

Děkujeme vám za využití podpory aplikací Norton.

< Zpět

Byla tato informace užitečná?

DOCID: v19794928_ns_retail_cs_cz
Operační systém: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Poslední úprava: 09. 07. 2014