Zachování aktuálního přihlášení k odběru

Tato služba nyní zahrnuje aktualizaci ochrany a po dobu trvání této služby jsou k dispozici nejnovější funkce produktů. Funkce produktu mohou být během doby trvání služby přidávány, upravovány a odstraňovány.

Doba trvání služby se liší v závislosti na produktu společnosti Symantec. Poté, kdy původní doba trvání přihlášení k odběru skončí, je nutné ji obnovit v případě, že budete chtít aplikaci aktualizovat a používat. Jestliže spustíte aktualizaci LiveUpdate těsně před koncem doby trvání služby, budete vyzváni k dalšímu přihlášení za mírný poplatek. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

Výstraha obnovení přihlášení k odběru se nezobrazí, pokud jste se při koupi produktu společnosti Norton přihlásili ke službě automatického obnovení. Váš produkt je před vypršením platnosti automaticky obnoven. Pokud automatické obnovení selže, zobrazí se výstraha obnovení přihlášení k odběru.

Další informace

Děkujeme!

Děkujeme vám za využití podpory aplikací Norton.

< Zpět

Byla tato informace užitečná?

DOCID: v11195863_nis_mac_retail_6_cs_cz
Operační systém: Mac OS X
Poslední úprava: 02. 09. 2016