Vypnutí služby automatického obnovení Norton

V tomto dokumentu si můžete přečíst, jak vypnout nebo zrušit službu automatického obnovení Norton vašeho produktu, abyste v budoucnu předešli automatické fakturaci a obnovení. Tento postup se vám může hodit, pokud máte nový produkt Norton a potřebujete zrušit službu u předchozího produktu, který již nevyužíváte.

Pokud zrušíte službu automatického obnovení u aktuálního produktu, musíte ručně obnovit odběr před jeho vypršením, jinak riskujete ztrátu ochrany Norton. Pokud již byl poplatek naúčtován a chcete částku vrátit, přečtěte si dokument Žádost o vrácení platby za Automatické obnovení Norton.

Vypnutí služby automatického obnovení Norton

  1. Přihlaste se k účtu Norton.

  2. Na stránce Přihlášení k odběru vedle produktu Norton, u kterého chcete zrušit automatické obnovení, přesuňte jezdec do polohy Vypnuto.

  3. Pokud se obrazí výzva k potvrzení, klikněte na možnost Vypnout.

  4. Produkt Norton vás při příštím vypršení přihlášení k odběru požádá o ruční obnovení.

Video

Děkujeme!

Děkujeme vám za využití podpory aplikací Norton.

< Zpět

Díky tomuto řešení se mi podařilo problém snadno vyřešit.

Ano Ne

Pomozte nám toto řešení zlepšit.

Děkujeme za pomoc se zlepšováním produktů.

Co chcete udělat nyní?

Můžete procházet dostupná řešení nebo nás kontaktovat.

DOCID: kb20090818144126EN_EndUserProfile_cs_cz
Operační systém: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Poslední úprava: 18. 06. 2018