Vypnutí služby automatického obnovení Norton

V tomto dokumentu si můžete přečíst, jak vypnout nebo zrušit službu automatického obnovení Norton vašeho produktu, abyste v budoucnu předešli automatické fakturaci a obnovení. Tento postup se vám může hodit, pokud máte nový produkt Norton a potřebujete zrušit službu u předchozího produktu, který již nevyužíváte.

Pokud zrušíte službu automatického obnovení u aktuálního produktu, musíte ručně obnovit odběr před jeho vypršením, jinak riskujete ztrátu ochrany Norton. Pokud již byl poplatek naúčtován a chcete částku vrátit, přečtěte si dokument Žádost o vrácení platby za Automatické obnovení Norton.

Vypnutí služby automatického obnovení Norton

  1. Přihlaste se k účtu Norton.

  2. Na stránce Přihlášení k odběru vedle produktu Norton, u kterého chcete zrušit automatické obnovení, přesuňte jezdec do polohy Vypnuto.

  3. Pokud se obrazí výzva k potvrzení, klikněte na možnost Vypnout.

  4. Produkt Norton vás při příštím vypršení přihlášení k odběru požádá o ruční obnovení.

Děkujeme!

Děkujeme vám za využití podpory aplikací Norton.

< Zpět

Byla tato informace užitečná?

DOCID: kb20090818144126EN_EndUserProfile_cs_cz
Operační systém: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Poslední úprava: 16. 05. 2017