Jsem stávající zákazník a potřebuji pomoc s obnovením nebo změnou plánu přihlášení k odběru

Nejjednodušší je provést obnovení ochrany z produktu Norton.

Pokud máte zájem o více funkcí nebo chcete chránit více zařízení, doporučujeme upgradovat produkt Norton při obnovení přihlášení k odběru. Nabízíme plány přihlášení k odběru až pro 10 zařízení včetně počítačů PC a Mac, chytrých telefonů a tabletů, které nabízejí více funkcí než stávající produkt.

Obnovení produktu Norton

  1. Spusťte produkt Norton.

  2. V dolní části okna produktu Norton klikněte na možnost Obnovit.

  3. V okně Odběr klikněte na tlačítko Obnovit odběr.

    Budete přesměrováni na stránku obchodu Norton Store.

  4. Na stránce obchodu Norton Store postupujte následovně:

    • Chcete-li prodloužit stávající plán přihlášení k odběru, zvolte, že chcete obnovit produkt Norton.

    • Chcete-li ke stávajícímu plánu přihlášení k odběru přidat další funkce a zařízení, vyberte možnost upgradu.

    • Pokud chcete chránit více zařízení, ale nezobrazuje se možnost upgradu, nebo chcete chránit méně zařízení, než umožňuje stávající plán přihlášení k odběru, zakupte nový produkt. Chcete-li zjistit, který produkt Norton a plán přihlášení k odběru by pro vás byl nejvhodnější, a zakoupit jej, přečtěte si tento článek podpory.

    Před zakoupením nového přihlášení k odběru je potřeba vypnout službu automatického obnovení Norton u stávajícího přihlášení k odběru.

  5. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

Pokud potřebujete další pomoc s obnovením nebo změnou plánu přihlášení k odběru, obraťte se na podporu Norton.

Kontaktovat podporu

Proč jsou u obnovení přihlášení k odběru a nákupu stejného produktu uvedeny rozdílné ceny?

Při porovnávání produktů je třeba hodnotit funkce produktů, délku přihlášení k odběru a počet zařízení, která můžete chránit. Cena produktu se liší v závislosti na tom, kterou možnost se rozhodnete zakoupit. Někdy mohou být různé ceny uvedeny u produktů se stejnými funkcemi, pokud budete porovnávat určité speciální nabídky, nabídky v různých regionech nebo nabídky od konkrétních maloobchodních prodejců.

Připočítají se zbývající dny stávajícího přihlášení k odběru k novému odběru?

Pokud zakoupíte přihlášení k odběru v internetovém obchodě Norton, pak budou dny vašeho nového přihlášení k odběru připočítány k vašemu stávajícímu odběru. Přenesené dny se začínají odečítat ode dne nákupu. Pokud nákup provedete jiným způsobem, po instalaci nově zakoupeného přihlášení odběru začne platit nové období a o původní zbývající dny přijdete. V tomto případě doporučujeme s instalací vyčkat, dokud nevyprší platnost stávajícího přihlášení k odběru.

Přihlášení k odběru předchozího produktu není možné přenést, pokud jste produkt zakoupili v online obchodu společnosti Symantec v Číně, Japonsku, Koreji nebo Hongkongu.

Děkujeme!

Děkujeme vám za využití podpory aplikací Norton.

< Zpět

Byla tato informace užitečná?

DOCID: kb20080407154946EN_EndUserProfile_cs_cz
Operační systém: Windows
Poslední úprava: 29. 06. 2017